En riktig skitdag!

januari 6th, 2019

Ja sista dagen på det långa lovet blev verkligen inte som jag tänkt mig…..men men…sånt är livet och imorgon är det säkert full fart på mig igen!

Hade ju en typisk energislukardag igår och tyvärr så blev den lite extra uttömmande pga att det var ganska dåligt väglag både på dit och hemvägen, så inte ens bilresan som annars kan vara ett bra tillfälle att ”ladda” lite egen energi inför allt socialiserande, var särskilt avkopplande.

Så det blev till att ”ta ut” lite för mycket på energikontot (som inte är särskilt stort när man är högkänslig) med först en resa som jag mest satt och spände mig och bitvis var rädd under, sen flera timmars socialiserande och därefter en ännu läskigare bilresa hem i dimma och mörker.

Var ganska ”tömd” redan när vi till slut kom hem och när det sen var svårt att somna pga alltför försent kaffedrickande + att Sv tyvärr råkade ha en av sina värre snarknätter så kände man sig inte precis utvilad när man vaknade i morse.

Trött och ”luddig” i huvudet. Ont i högersidan pga alla spänningar igår och sen dessutom med lite lätt ”börjajobbaigenångest” …..  :) ….då är livet inte på topp precis!!!

IMG_2156 - kopia

Men säg den som har ett liv som alltid känns toppen och perfekt? Den människan finns ju inte och det är väl det som är en del av charmen med livet.
Att ha både dåliga och bra dagar såklart!

Hade först inte tänkt skriva något alls idag men sen kände jag att…nej…varför ska jag låta bli att skriva bara för att allt kanske inte känns jippie och hurra inombords?
Såna dagar har ju alla och kanske kan det till och med vara skönt att läsa om livet sett från den sidan också ibland?
Bara för att man skriver om sitt liv så måste man ju inte enbart visa upp det positiva. För som de människor vi är så vet vi ju att alla har sina ”ups and downs”!

Men nu ska jag snart ta och krypa till kojs och förhoppningsvis sova lite bättre inatt uppe i mitt ensamma tysta sovrum, och vakna upp med ny energi inför första arbetsdagen på två veckor.

Bara att ta ”nya tag” och knalla vidare på livets stig   ;)

Ha det gott!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu