December och advent!

december 1st, 2018

IMG_7262

Så skönt att äntligen få hänga upp julstjärnan och ställa fram adventsstakarna. Har längtat efter det, särskilt nu sen vädret slog om och blev sådär oerhört mörkt trist och tråkigt igen!

Nog blir det skillnad på ”julkänslan” när det inte är lika vitt och vackert ute! Då är det skönt att mörkret kommer så tidigt så att man får njuta av skenet från stjärna och stakar istället.

IMG_7256

Ute på brokvisten blev det såhär i år och känner mig riktigt nöjd med det faktiskt!

IMG_7257

Får sån skön känsla varje gång jag öppnar dörren och möts av den här synen. Stannar alltid upp och låter ögonen vila en stund extra på den stämningsfulla hörnan :)

IMG_7261

Sen måste jag ju visa ännu ett PMU second handfynd…en adventsstake av lite annorlunda form och inte så ”brett mellan fötterna”…om ni förstår vad jag menar?….passade helt perfekt i köksfönstret och priset passade även det perfekt för min plånbok…för 25 kr är väl något som de flesta kan avvara i denna annars ovanligt penningslukande månad!

IMG_7258

Och så ännu ett 25 kronorsfynd….

IMG_7259

…en myslysande stjärna som får stå på hyllan i hallen tillsammans med bilderna.

IMG_7260

Och sist men inte minst…den årliga gåvan från min mor i form av en lingonriskrans som ska pryda utsidan av ytterdörren.

Är såå tacksam för att hon fixar så fin krans varje år.
Förra året lät jag den bara vara precis som den är men i år ska jag nog binda ett band om den?
Om ”lusten nu faller på” vill säga   :)

Just nu sitter vi i soffan och bara pustar ut efter fyra timmars julklappsjakt i Borlänge. Fick inte så mycket uträttat som vi tänkt oss men å andra sidan så är det fortfarande tre veckor kvar till jul så någon panik är det ju inte än!

Vägrar förresten att få någon som helst panik inför julen längre….det är verkligen inte det som är meningen med julen och tar man bara en sak i taget så är allt i sin ordning till slut!

Det enda jag vill känna inför julen är positiv förväntan och en massa ”mysmys”  :) ….!

Ha en fortsatt lugn och skön lördagkväll !

Britta 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu