Så ock på jorden…!

augusti 5th, 2015

 

 

 

DSCN1411

 

Blev såå himla glad när jag idag på jobbet fick syn på en artikel i tidningen om att Kay Pollak gjort en uppföljare till filmen ”Såsom i himmelen!…….   :)  

Hade faktiskt ingen aning om det vilket väl visar att man inte är någon som ”hänger med” i strömmen av informationskällor som vårat samhälle består av idag.
Facebook, twitter och Tv tittande när det gäller underhållningsprogram är inget för mig och då riskerar man såklart att missa vissa saker….men hörni…den risken tar jag gärna!

Känns fortfarande bara helt rätt inom mig att inte ha en smartphone och att inte vara med i facebook mm och förhoppningsvis fortsätter det så.
Har nog nämnt det förut men ser ju vad den nya sortens telefoner gör med människor omkring mig. Människor som man aldrig skulle kunna tänka sig sitta och ”bläddra” på sin telefon och vara upptagna med att kolla in vad som hänt på facebook …sitter nu där och bläddrar och bläddrar….helt inne i och uppslukade av den ytliga världen!  Känns sorgligt på något vis…och lite läskigt!

Våra hjärnor behöver vila ibland…vi är inte gjorda för att ständigt vara ”uppkopplade” med flödet av information. Vi blir sjuka av det till slut!

Nåja…nu var det ju filmen jag skulle skriva om och inte våran tragiska samhällsutveckling som verkar syfta till att få total kontroll över oss, vad vi gör, när vi gör det, varför vi gör det, med vem vi gör det  osv osv!

Jag har förväntningar på den här filmen och har just sett trailern till den. Den första är en av de absolut bästa svenska filmer jag sett, och även om uppföljaren till en höjdarfilm sällan brukar kunna mäta sig med den första så tror jag nog att det finns goda chanser här att förväntningar uppfylls.
Frida Hallgren är ju fenomenal enligt mig och passar verkligen att spela rollfiguren Lena. Tycker att rollen stämmer med hennes utseende och sätt att vara. Är snarare som om att hon är sig själv i den här filmen än att hon spelar en roll. Har ju ingen aning om hur hon är som privatperson men hoppas att hon känner sig ganska ”hemma” med Lena. 

DSCN1413

Fotade den här vackra himlen igår kväll…ser ut som en oljemålning! 

Ser ut som om vi ska få lite sommar nu i alla fall. Temperaturer på upp emot 19-20 grader är man ju mer än nöjd med!
Lite mer sol och värme behöver vi inför kommande höst och vinter.

Nu ska jag och Line ta en kvällspromenad medan husse hjälper en bekant med ryggen. Line är full av energi och jag behöver komma ut i naturen så det blir en bra kombination!

Ha det gott så länge och njut av sommaren som nu kommer tillbaka i alldeles lagom dos..!

Britta 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu