Åh nej, nu är han snart full igen!

april 25th, 2010

Tänkte precis stänga av datorn när jag råkade kika ut genom fönstret och fick syn på honom. Ett par sömnlösa nätter är alltså att vänta, med galna drömmar när man väl lyckas somna till lite då och då.
Jag borde ha förstått att det var på gång när jag inatt drömde korta underliga, men ändå verkliga och klara drömmar. Slår aldrig fel, och nu är det dags igen.
Det är alltid när han precis ska till att bli full, och sen när han väl blivit det blir det lugnt igen.
Många kallar det inbillning, men hur orkar en kropp och hjärna hålla på att inbilla sig att den inte kan sova?? Till slut borde man väl somna ändå av ren utmattning.
Nej, inte är det väl så konstigt om en människokropp som består av så mycket vatten påverkas av månen såsom tidvattnet gör.
Jag påstår inte att det skulle vara något hokus pokus med det, utan är väl en helt naturlig process.
Sen varför vissa påverkas mer än andra har jag ingen aning om.  Min äldsta son påverkas precis som jag medan den yngsta inte märker av någonting. Den yngsta kommer sällan ihåg sina drömmar också, vilket den äldsta och jag gör efter varenda natt. Vet heller inte vad det beror på men finns säkert någon bra förklaring.

Nåja, nu ska jag i alla fall stänga av datorn och krypa ner i sängen med en bra bok, sen får vi väl se vad drömteatern har att bjuda på inatt. Hoppas jag slipper mardrömmar bara. Natten som var gjorde en dröm så att jag vaknade upp svettig och livrädd. Ingen trevlig upplevelse precis även om man till slut lyckas göra sig av med känslan.
Men funderingar över betydelsen med vissa drömmar kan också göra så att man inte kan somna även om de inte leder någon vart.
Nej nu måste jag sluta!

Godnatt och sov gott !
Britta

One Response to “Åh nej, nu är han snart full igen!”

  1. Göran E skriver:

    Du kan då sätt rubriker du. När man läser något liknande så blir man ju väldigt nyfiken att fortsätta läsa. Framför allt på en måndag :-)
    Men du har så rätt i det du skriver. Kunde heller inte sova i natt men jag tror det berodde på annat för jag brukar inte ha problem med full månen och de enda gånger som jag misstänkt det så, ja då har den vart riktigt ”full”. :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu