Tiden bara rusar iväg…!

mars 24th, 2011


Ja nu står det faktiskt inte på förrän syrénen står i blom…men tyvärr  så tog vi ner våran  häck  förra våren så några blommor lär det inte bli i år.

Egentligen hade jag inte tänkt skriva något idag eftersom det blev ganska sent med matlagning, disk mm när jag hade ”stalltjänsten” ikväll. Men kom att tänka på hur fort tiden går och kände att jag måste skriva lite om det.
Nu är det te x bara en vecka kvar tills sambon åker till Mallorca på en välbehövlig ”kommaifrånvardagen” semester. Fast inte på någon sol och badresa precis (inte hans stil) utan en 11 dagar lång cykelresa….nej, hur lät det där nu då?? Han ska inte cykla från punkt A till punkt B under 11 dagar utan bo på ett och samma hotell och göra en träningsrunda per dag på cykeln.
Sen insåg jag också idag att det bara är lite drygt en månad kvar tills jag börjar på kyrkogården igen…? Hur gick det till ? Vart är min vanliga vinterdepression? Och mina detblirnogaldrigvårigen tankar?
Ja det är ju inget jag saknar precis, så varför hålla på och fundera på det?
Hoppas nu bara att man hinner njuta av våren ordentligt och verkligen känna sig ett med naturens härliga, ”vakna till liv igen” process!
Den enda ”skuggan” på himlen är väl sönernas pollenallergi även om den äldsta så gott som vuxit ifrån den. Den yngsta däremot har under ett par tre år blivit sämre och faktiskt varit tvungen att hålla sig inomhus någon vecka för att överhuvudtaget få någon luft. Alltså för att slippa vara totalt igentäppt i luftvägarna.
Nu hoppas vi dock på att det faktum att han under  det senaste halvåret vuxit enormt på längden från att ha varit kortast, till att numer vara längst i familjen,plus att han börjat träna regelbundet ska hjälpa honom att klara av allergin bättre. Dels har han alltså bättre kondition och dels har han gått ner åtskilligt i vikt så det borde underlätta och ge honom mer motståndskraft. Men vi får se, det visar sig om ungefär en månad när träden börjar slå ut och gräset grönska.

Åh vad härligt det där lät….när gräset börjar grönska….nu vill man ju sjunga ”Nu grönskar det” i stämmor med syrrorna och kusinerna :)
Suck vad härligt!

Nåja men nu får det räcka för idag. Sängen väntar  :)

Godnatt och sov så gott !!
Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu