Ändrade planer!

augusti 31st, 2018

DSCN3852

Nu har vi kommit hem och ”landat” kan man väl säga…även om vi fortfarande är ganska trötta! Att komma hem kändes helt underbart och känslan när man då och då av ”gammal vana”  fortfarande får för sig ibland att man ska iväg till Gävle igen på måndag, men kommer på att NEJ…just det…det ska jag ju inte!….är en sån lättnad så jag vet inte vad?

Men den minisemester vi skulle ha åkt iväg på imorgon blir framskjuten till söndag istället då vi fick ett annat uppdrag som måste utföras under lördagen. Nämligen att skjutsa yngste sonen, hans flickvän och en del packning till Uppsala då de båda snart börjar sina studier där.
Så det blir en dagsresa till söderut innan vi helt kan slappna av och ”baravara” i några dagar. Men självklart ställer man upp när ens barn behöver hjälp!
Man har ju själv satt dem till världen en gång i tiden  :)    ….!

Egentligen skulle det ha blivit ett längre inlägg idag men de planerna blev också ändrade pga en massa annat som prioriterades före.
Var till och med på väg att hoppa i säng nu men kände att nej….måste bara skriva några rader i alla fall för annars dröjer det nog ända till söndag kväll innan det blir gjort!

FSCN4135

Känner att det finns massor jag skulle vilja skriva om nu när hösten börjat kännas så smått i luften….men får ta det när det lugnat ner sig lite mer omkring oss.

Nu ska vi klara av den här flytten av ungdomarna till Uppsala först och sen…..sen ska vi väl äntligen få tid att ägna oss mer åt sånt vi längtat efter länge nu….sånt vi kanske skulle ha gjort om inte ”den elaka tumören” kommit och vänt upp och ner på tillvaron!

Kanske skriver jag några rader imorgonkväll?….men det beror på hur sent det blir för oss?

Hoppas vara hemma innan det blir mörkt alla fall! 

Ha det bra så länge!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu