Alltid något!

Blev inte riktigt som jag tänkt mig, det där med att under våren fota ett och samma ställe för att se hur den utvecklas. Med den takt snösmältningen ”farit fram” den senaste veckan så borde jag ha haft max fem/sex dagar emellan.
Nu blev det tyvärr 11 dagar och ja….det förstår ju vem som helst att det blir lite väl stor skillnad på bilderna då.

Men men…var i alla fall ett försök och lyckades ju få till åtminstone fyra bilder + en jämförelsebild till alla så, alltid något! Och här kommer dom  :)

DSCN5375

DSCN5443

 

DSCN5376

DSCN5446

 

DSCN5377

DSCN5439

 

DSCN5378

DSCN5441

Sådärja…som sagt…alltid något! Så nu är det väl lika bra att jag låter det gå ungefär lika lång tid emellan tills nästa foto. För det är  ju fortfarande åtminstone lite snö kvar på bilderna, förutom nr 3 där enda skillnaden kommer att vara att det blir grönare och att vattnet kommer att sjunka.
Nåja, nu siktar jag på att ta nya bilder nästa helg så att tidsskillnaden ligger på 10/11 dagar.

Idag är det i alla fall lördag och med tanke på vädret så blir det nog en hel del utevistelse. Kanske lyckas få ner mina nyinköpta penseer i jorden också  :)   …är i alla fall ett av målen denna helg!

Trevlig vårhelg på er!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu