Rubrik saknas…. :)

IMG_2974

Idag är det en sån där dag då jag verkligen känner att jag vill skriva men inte har några som helst idéer om vad?
Att det är den vintrigaste vinter på många år vet vi redan, och det har jag väl redan skrivit om? Att jag börjar ”längta vår” och gärna drömmer mig bort till ”barmarkens tid” har jag också redan skrivit om….!

Ibland önskar jag att det var lite enklare att göra ett inlägg än vad det är, smidigare att ta vanliga ”vardagsbilder” och att kunna lägga in dem på datorn utan att behöva stoppa in dem i fotoprogrammet och förminska dem först ….men å andra sidan så kanske det skulle bli alldeles för många, alldeles för ointressanta inlägg då?……?precis som om mina inlägg vore så otroligt intressanta jämt ?  ….hihi!
Nejdå…men det som är så bra med att ha en blogg är just att man kan ha den mest för sin egen skull om man vill…..och det vill jag….för att få skriva lite då och då om lite allt möjligt. 

Att skriva för mig är nog ungefär som att sticka eller måla för någon annan? En slags avkoppling som ändå ger lite större mening än att sitta och stirra på en Tv skärm.
Och när man ändå kan dela med sig av det på det viset man kan idag så tycker jag att man kan göra det vare sig det framstår som särskilt intressant eller inte.

IMG_2552
För om jag utgår från mig själv som är en helt vanlig människa bland miljoners, miljarder andra här på jorden så gillar jag att följa riktiga ”vardagsbloggar”. Och i och med det så måste det ju finnas andra som känner likadant.

Bloggar där man kan läsa om helt vanliga människors liv bara, utan att det behöver hända särskilt mycket i varje inlägg. Alla bloggar måste inte handla om senaste modet, prylarna, sminket, dieten, träningsmetoden, inredningen osv….för en del av oss uppskattar även att läsa om det lite mer vardagliga, alldagliga….vardagssysslorna , glädjestunderna, bekymren, drömmarna mm.

line2

Så visst är det tur att vi har möjlighet att välja vad som känns mest intressant för var och en av oss.   :) 

IMG_9538 - kopia

Ha en fortsatt skön kväll!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu