De va de de!

DSCN4910

Då har vi firat färdigt för den här gången då! Och tyvärr så försvann den här julen lite i en ”migrändimma” för mig! Hela julafton och halva juldagen höll det i sig för att sen komma tillbaka och ta ”nya tag” på annandagen. Tack och lov så har jag ju Sv som kan hjälpa mig med spänningshuvudvärk av det här slaget så efter ett visst antal tabletter och ett par hårdhänta behandlingar gav det med sig till slut. 

Men men…i det stora hela blev det en lyckad jul. Granen blev lika fin som vanligt när den blev klädd trots det tvivelaktiga utseendet innan …

DSCN4914

knäcken, kolan och marsipangodisarna blev helt okej!

DSCN4919

Nittsjötomtarna har haft julmys i skåpet!

DSCN4916

Halmgänget” har hållit ställningarna vid granen!

DSCN4915

Selma har sett till så att godisintaget varit måttligt!

DSCN4917

Line har sett till att hålla en bra balans mellan promenader och slappande!

DSCN4921

Minitomtarna har tillbringat julen på tavelhyllorna i hallen!

DSCN4923

Tillsammans med de stämningsfulla julbilderna som man nästan skulle vilja ha i större storlek.

DSCN4925

Den här är nog min favorit tror jag. Snacka om julefrid  :)

DSCN4907

Sen har vi såklart varit ute och rört på oss också. I det minst sagt varierande julvädret. Snöstorm och töväder om vartannat.

DSCN4906

Mysigt är det….så länge man slipper ut och köra bil i eländet. Fick ställa in annandagsresan till Hälsingland och tack och lov för att vi gjorde det!

DSCN4905

”Maja gräddnos”!

DSCN4902

Så god fortsättning på er! Nu har vi bara nyår framför oss som ska avklaras…och i år verkar det bli ett väldigt ovanligt sådant för oss om allt går som det ska och vi håller oss friska.
Funderar nämligen på att åka till fäbodstugan och ha ett riktigt lugnt nyår där bara vi tre. Vore så skönt och passar mig utmärkt! Ingen panik över vad man ska ha på sig…märkvärdig mat som ska lagas…tider som ska passas….dvs tvingas vara uppe till tolvslaget…osv! ;)

Nyårsfirande med stoj, glitter och champagne känns det som om jag fått nog av och varför ska man då vara med på det bara för att alla andra gör det?
Nej det bästa sättet att ta vara på livet är genom att följa sin inre känsla och gå efter det som känns bäst inuti en själv. För vissa betyder det ett hejdundrande nyårsfirande med alkohol och raketer och för andra något stillsammare i en liten stuga i skogen  :)    

Tur att vi är fria att välja det som känns bäst!

Ha det gott så länge!

Britta 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu