Åhejåhå..!

DSCN4465

Sitter här och väntar på att lunchen i magen ska sjunka lite innan jag går ut och tar ännu ett tag på grusgången. Börjar så smått se en ände på det nu men än är det några timmars jobb kvar!

DSCN4469

DSCN4414

Men tack vare att jag varit ute så gott som varenda dag den här veckan, förutom igår då det var både blött, blåsigt och kallt, så ser man stor skillnad på hur långt jag kommit sedan den förra bilden togs.   :)
Heja mig!!
Jo, man får ju vara sin egen ”hejarklack” om man inte hör någon annan  ;)

DSCN4471

Städade av och gjorde lite ”höst/vinter” ute på brokvisten för ett tag sedan.

DSCN4474

Bort med pelargoner och ner med lite ljung i blomlådan istället. De gröna ”plättarna i luften” fick dock sitta kvar som lite sällskap.  :) passade ju väldigt fint ihop dessutom.

DSCN4476

DSCN4472

En korg med näver för att tända vinterns alla brasor.

DSCN4473

Och några av de sista egna äpplena.

I år blev det knappt några äpplen alls om man jämför med förra året. Dessutom har så gott som alla varit maskätna och väldigt fula, så något äppelår var det inte för oss i alla fall.

DSCN4475

Ja årstiderna kommer och går men vår egen ”husochgårdstomte” hänger kvar.  :)
Han har nu varit med ända sedan kartongerna med julsaker blev packade och undanstoppade efter förra julen. Tänkte att det kunde vara kul för en tomte att prova på att vara vaken hela året, och jag tror att han har trivts med både vår, sommar och höst!

Lite svårt att förstå att det faktiskt snart är dags för resten av tomtarna att komma upp ur påsar och kartonger igen.   :)

Tiden rusar fram och det är bara att hänga med!!

Men nu kallar grusgången på mig så det är bara att ta sig upp ifrån kökssoffan och ge sig ut!

Ha det bra!

Britta

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu