En paus från jordens yta!

DSCN4216 - Kopia

Har länge gått och tittat lite ”drömskt” på helikoptern som flugit över Rättviks marknad de två gånger om året den infinner sig, men aldrig kommit mig för med att gå dit och lägga ut de där 400 kronorna det kostar!
Dels har jag nog varit för snål och inte tyckt att jag haft råd (men att köpa annat, typ strumpor eller sånt man bara äter upp, för minst lika mycket på marknaden, det har gått bra det) och dels så har jag nog misstänkt att Sv inte skulle vara så sugen på en helikoptertur, vilket jag haft rätt i  :)  

Men inför den här marknaden kom jag på den lysande idén att bjuda mina söner på en tur och göra något ovanligt tillsammans, så den här gången blev det äntligen av!

Nu kunde inte äldsta sonen den här gången men fick ändå sällskap av den yngste och hans flickvän   :)

DSCN4230 - Kopia

Och nog var det värt pengarna trots den korta stund vi befann oss däruppe  :)

DSCN4225 - Kopia

DSCN4226 - Kopia

Ett tag såg det ut som om vi bodde mitt ute i ingenstans…så otroligt mycket skog och sjöar vi har omkring oss egentligen!

DSCN4231 - Kopia

DSCN4232 - Kopia
En suddig vy över Rättviks kyrka…

DSCN4236 - Kopia

och min gamla arbetsplats som jag kan sakna ibland för utevistelsens skull!

DSCN4238 - Kopia

Det fina gamla badhuset!

DSCN4239 - Kopia

Det stora blåa ”mashavet”!

DSCN4241 - Kopia

Långbryggan och en bit av Gärdebyn!

DSCN4242 - Kopia

Bryggan uppifrån som ser ut som en väg ut i ”ingenstans”!

DSCN4243 - Kopia

Ja som sagt så rekommenderar jag att lägga pengar på denna upplevelse! Och skulle man vara proffsig fotograf med bättre utrustning så kan man nog få hur bra bilder som helst!

Men nu måste jag skynda iväg till jobbet! Hoppas att det går bra nu trots den sträckning jag drog på mig i typ ryggen och innanför revbenen igår morse!
Helt otroligt vad känsligt det kan vara i kroppen på morgonen då man är lite stel. Skulle bara sopa av lite höstlöv ute på bron medan Line gjorde sin morgontoalett. En liten liten vridning i sidled medan jag tog ett tag med sopen och ….vips…så var det som om någon stack en kniv i kroppen på mig och hela vänstra sidan krampade ihop djupt därinne någonstans!
Ja ni…inte lätt att bli gammal ….  ;)
Som tur är så har jag ju min egen fysioterapeut härhemma men till och med han säger att det är svårt att göra något åt en sträckning under hela första dygnet!

Så nu ska jag i alla fall åka och ”provjobba”… :)    men det går nog bra !

Ha det gott!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu