Snabbisinlägg!

september 9th, 2017

Ville bara kika in lite och ge ett livstecken ifrån mig. Sitter och äter morgongröten och ska snart packa ner lite matsäck och ge oss iväg till Hälsingland en sväng över dagen.
Dels för att hälsa på lite barn och barnbarn…(Svs) ….göra ett besök på kyrkogården där hans föräldrar ligger och sist men inte minst….hämta två hinkar lingon som Svs syster plockat åt oss.

IMG_4949

”Skogens röda guld” heter det ju och det stämmer verkligen. Planen var såklart att vi skulle ut och plocka själva men….förkylningen slog till rejält på oss båda och sv är fortfarande inte helt frisk så vi har nog så gott som gett upp den tanken med.
Tur att det finns snälla och hjälpsamma människor omkring en ändå för nu har vi turen att kunna åka och hämta två hinkar och sen ringde min mor igår och erbjöd det som blivit kvar av förra årets lingonskörd så ….halleluja…säger jag bara   :)

Har ju så gott som blivit ”beroende” av hemmagjord lingonsylt till gröten då köpt sylt knappast ens kan räknas som sylt tycker jag!
Så fruktansvärt söt, knappt några bär i och ja, bara rent ut sagt äcklig att äta.

Men nu ska jag koncentrera mig på att se till så att vi kommer iväg i tid. Första stoppet på resan blir Erikshjälpen i Edsbyn och eftersom vi är lika ”knäppa” när det gäller att tycka att loppisar och second hand är kul så har vi längtat som barn efter julafton till det här.  :)

DSCN2953

Hörs och ses   :)

Britta 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu