Att se det ”ljusa”!

IMG_4952

 

Ja, hur mycket ondska och elände det än finns i världen så måste man ju ändå leva vidare på sitt vis och göra det bästa av den situation man själv befinner sig i.
Menar inte att man ska vara självisk.
Nej, menar bara att man faktiskt kan ”hedra” dem som på något vis tvingats lämna livet för tidigt genom att ta vara på det man har, vara tacksam över det och göra och uppleva sånt de aldrig fick göra.
Och just nu känns det inte svårt att leva upp till det.

Tänker ofta numer att nu är livet jag lever som allra bäst!

Vet att jag tjatar om det här men har fortfarande inte riktigt ”tagit in” att livet kunde bli så annorlunda bara genom att ändra sin arbetssituation.
Sen gör det ju inte saken sämre att det händer den här tiden på året då man så tydligt känner hur ”livsandarna” återvänder.

Naturen vaknar, allt utvecklas växer och andas!!!
Skulle vilja beskriva det här mer med en massa massa ord men inser att klockan tickar iväg och att det snart är dags att krypa till kojs så det får nog bli ett kortare inlägg.

IMG_4950

Häromkvällen upptäckte jag plötsligt den här lilla (påskliljan som jag antar att det är?) som hade ”poppat upp” ur jorden på ett ställe som jag mig veterligt aldrig planterat några påskliljor på?
Tror förresten inte att jag någonsin planterat påskliljor så..?

Naturen är verkligen otrolig och hur länge den här löken legat där i jorden och bara väntat på ett tillfälle att titta upp är det ingen som vet.

Sen till en annan sak som jag ju måste nämna innan sängen kallar, och det är det här med bilderna här på bloggen.
Tyvärr så fungerar det inte längre att fixa till dem så att de blir så stora som de var ett tag, utan nu har jag nog insett att jag får nöja mig med de här ”minibilderna” istället.

Dagens bilder är ju däremot under all kritik eftersom de inte bara är små utan också riktigt usla både vad gäller skärpa och ljus, men det beror förhoppningsvis mest på att jag inte brydde mig om att redigera dem alls innan.
Hoppas att åtminstone kunna få bättre kvalité på dem genom att fixa med dem i mitt fotoprogram först, för det är inte där som problemet uppstått utan här inne på själva bloggen där jag förut kunnat välja vilken storlek de ska ha i procent.

Nåja…finns ju betydligt större problem här i världen än bloggbilder som krånglar så ingen idé att lägga ner alltför mycket energi på det.
Men nu måste jag verkligen sluta! Och får försöka bli bättre på att beräkna tidsåtgången för bloggandet!
Vet ju egentligen att det tar typ fem gånger så lång tid att fixa ett inlägg som att läsa det så den här gången skulle jag ha börjat mycket tidigare…men det jag gjorde innan var precis det jag helst hade velat skriva mer om ikväll….
…satt ute på brokvisten och bara njöt av stunden….! Njöt och upplevde allt med alla mina sinnen!

Ha det gott så länge!

Britta

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu