En snabbis!

november 7th, 2018

IMG_6198

Har inte skrivit på några dagar nu! Dels har vi äntligen gjort färdigt och avslutat hela ”lövhistorien” och igår körde vi iväg de sista säckarna.
30 säckar totalt blev det…huvaligen….men nu är det borta!
Sen har jag fortsatt med ”monsterjobbet” på datorn vilket betyder att jag håller på att flytta över alla mina blogginlägg från starten 2010 till dokument i mitt skrivprogram.

Har gjort hela 2010 nu och är framme vid maj 2011. Försöker sitta någon timme varje kväll och att vara så effektiv som möjligt vid varje tillfälle. Men …det är såå svårt att låta bli att läsa en del samtidigt.
Ibland fastnar jag trots att jag vet att det går åt onödigt mycket tid då.
Men igår gick det inte att undvika då jag kom in på inlägget om mitt allra första besök hos Sv. :)   är så himla kul att läsa hur jag kände och tänkte då.
Det här med känslan av att man ”kände igen” varandra direkt osv….men, nu ser jag att klockan sprungit iväg som alltid när jag sätter mig och skriver så tyvärr är det bara att stänga av datorn och ge sig iväg till jobbet! Ska såklart återberätta lite mer ur ”arkivet” senare.

Ville bara förklara varför det kanske inte blir så tätt med skrivandet här nu.

Ses och hörs!

Britta 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu