Vilken lycka…!!!!

oktober 31st, 2018

33 (2)

Snön är borta igen och plusgraderna tillbaka..!!!!

Blev så himla glad när jag tittade ut idag! Det ÄR för tidigt för vinter!

Bilden är inte tagen idag, för här är det mulet och grått men det var i alla fall en bild utan löv på träden och utan snö på marken så den fick duga!

Till och med den höga syrenhäcken finns ju kvar på bilden så nu känner jag extra starkt hur skönt det är att vara av med den. Det hade aldrig gått en vinter till med blötsnö på de lååånga tunna slanorna. Allt hade börjat hänga ut i vägen och roligare kan man ha för sig en tidig morgon i snöstorm än att pulsa omkring därute och försöka skaka av snön från typ 40 m häck!

Till råga på allt vore det väl typiskt en sån dag som man hade extra ont i axeln och armen också! Nej tack och lov för att den är nere och borta!

IMG_5251
Aldrig mer en så hög syrenhäck säger jag! För hur fint det än är när den blommar så har jag nått gränsen för hur mycket arbete det är värt när man måste ta ner den.
”Tantvarning”?…jag vet…och det erkänner jag gärna!

Annars väntar ännu en tråkig sjukdag hemma! Så trist att gå hemma och bara ta det lugnt när man har annat som väntar och som man längtar efter att få ta itu med!

Men men…..mycket piggare idag i alla fall och imorrn är jag nog redo för den korta tvådagarsvecka som det blir för mig! Eller snarare  en och en halvdagarsvecka då det ju är röd dag på lördag vilket innebär halvdag för oss på jobbet på fredag.
Så det ska jag nog klara av utan problem.

Nu ljusnar det här och ser nästan ut som om solen skulle vilja kika fram!
Härligt!  :)

Britta

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu