Höstkvällshimmel!

september 30th, 2018

IMG_6971

Tittade ut genom vardagsrumsfönstret en kväll och fick se det här!  Hämtade såklart kameran. 

Hösten är väl verkligen färgernas årstid. 

IMG_6972

IMG_6970

IMG_6968

IMG_6967

IMG_6964

IMG_6963

IMG_6965

IMG_6969

Tänkte först radera den här bilden med den fruktansvärt tråkiga gatlampan, men såg att reflektionen genom fönstret blev så rolig så den fick vara med ändå!
Ser verkligen ut som två lysande ögon som kikar på en  :)   …en slags spökvarelse som smyger omkring därute i höstmörkret.
Tur att man fotade från insidan… ;)  

IMG_6978

Och nu har läshörnan äntligen blivit färdig  :)  

IMG_6980

Har inte hunnit sitta här tillsammans än men ….har ju hela vintern på oss! 

IMG_6981

Känner mig i alla fall jättenöjd, med tanke på att det knappt kostat någonting. Kul att man kan förnya och förändra lite utan att det ska behöva gå åt en massa pengar!

Sen känns det ju bra för miljön också att återanvända istället för att köpa nytt.

IMG_6985

Syhörnan fick också lite nytt!

IMG_6982

Hittade den här lilla möbeln….vet inte vad man ska kalla den?…på syrrans ”gratisloppis” och med hjälp av Sv en pensel och lite färg (brunbets) så förvandlades den från vanlig tråkig gulbeige träfärg till att se ut som om den nästan var gjord av gammalt sjöbottenvirke  :)

Så nöjd med det också…en perfekt liten möbel att förvara ”sysaker” i som måttband, nålar, resårer mm

IMG_6988

Sen kom jag på att den gamla orgelpallen som så sällan används kunde komma till nytta. Den är också mörkbrun och alldeles lagom sitthöjd för sybordet.
Den hör egentligen till den gamla tramporgeln jag har efter mormor och morfar men är väldigt sällan den blir spelad på nu.
Tror dock inte att morfar har något emot att jag använder den som symaskinspall istället. Han är nog glad att den används överhuvudtaget  :)

IMG_6987

Klippte till en bit av fyndtyget till den också och hängde bara över, och ”pyntade” lite extra med egenhändigt gjorda tofsar   :)

IMG_6989

Och när jag ändå var igång så fick gungstolen lite nytt också…! 

Men nu är det dags för en kaffekopp såhär på söndagsmorgonen. Igår var vi till Hälsingland på 5 års kalas och idag har vi inte riktigt gjort upp några planer än förutom att vi måste handla lite mat.
Någon form av motion blir det nog. Cykling eller promenad? Vi får se?
Är lite sega idag och Line har till och med gått upp och lagt sig i sängen igen efter att ha varit ut och morgonkissat så det verkar bli en ganska lugn och skön söndag!

Ha det gott så länge!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu