Långt emellan nu…!

september 25th, 2018

Sitter här och äter frukost i fullmånens sken kan man säga. Det är kolsvart ute och endast två plus men precis här jag sitter på kökssoffan lyser månen in på mig.

Känns mysigt att sitta här i tystnaden och mörkret, med en filt lindad om benen och med månen som sällskap som man kan titta ut på, lite då och då.

Tänker verkligen varje dag att jag ska skriva men största anledningen till att det inte blir av är att jag haft så ont i armen och högersidan så att det blir näst intill omöjligt att sitta och hålla på med bilder.
Vill ju verkligen ha med bilder i mina inlägg för vad är väl en blogg utan det?
Ganska ”platt” och tråkig måste jag säga!

Bilderna är ju mer än halva nöjet när man följer en blogg!

Men den här gången blir det helt bildlöst. Hade egentligen inte tänkt skriva nu när jag strax ska bege mig iväg till jobbet. Klockan har en förmåga att gå dubbelt så fort när man skriver så att göra det på vardagsmorgnar är inte så lyckat alla gånger.
Kände dock att jag i alla fall ville lämna något slags ”livstecken” då det blivit dåligt med uppdatering här på sistone.

Har tagit tid att komma in i ”jobblivet” igen för både kropp och själ men igår hade jag faktiskt en dag då jag kände att jag orkade göra lite mer efter jobbet.
Såå skönt att känna den känslan igen. Var längesen nu!

Blev lite utejobb tillsammans med sonen. Underbart att få ta på sig arbetsbyxorna och gå ut och göra ”ett ryck”och sen gå in och byta om till myskläder och äta te och macka!
Så ska livet vara!  :)

Men nu springer klockan iväg så det är bara att skynda vidare i livet!
Ha det bra så länge och hoppas att jag tittar in här snart igen!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu