Sista veckan!!!! :)

augusti 28th, 2018

IMG_6614

Sista veckan och ett rum med lite annorlunda ”stuk”. Ett mer modernt rum kan man väl säga och med dubbelsäng istället för två enkelsängar.
Kanske pga att vi checkade in båda två direkt istället för att Sv åkte hem igen som han gjort efter de andra incheckningarna.
Han blir alltså kvar här ända fram till torsdag som är sista dagen för behandling.

IMG_6615

Vid allra första anblicken kände jag att jag inte gillade rummet så mycket, med lite ”konstig konst” på väggarna men…

IMG_6616

…när det fanns tavlor med bilder av både penséer….

IMG_6617

…och en orkidée så fick jag en lite snällare inställning!    :)

Penséer och Orkidéer är faktiskt två av mina favoriter (är väl för att de blommar så snällt och villigt även hemma hos mig) så det var ju lite lustigt.

IMG_6618

Sen måste jag erkänna att stolen vid skrivbordet är betydligt skönare än den hårda gjutjärnsstol som var i de andra rummen.

Nu har snart dag nr två gått och den har flutit på riktigt bra utan några långtråkiga stunder. Vi har ägnat oss åt att bla  förtidsrösta, letat reda på en restaurang som vi fått tips om av Svs dotters man och avnjutit lite raggmunk med fläsk där  … ;) ….varit på den stora fräscha Erikshjälpen här i Gävle, och självklart varit på behandling..så tiden har rullat på utan problem.

Lite svårt att fatta att allt det här snart är över och att man kan tillåta sig att landa ordentligt hemma sen.
Ja…nu ska vi visserligen åka på en liten ”minisemester” från lördag till onsdag , men det är en annan ”historia” som det kommer mer info om senare  :)
Men blir i alla fall oerhört skönt att slippa åka ifrån Line igen!

DSCN3854

För visst….. sägs ju att man inte ska ”förmänskliga” en hund …men nog är det svårt att se på henne som något annat än snudd på ett barn. Hon finns ju liksom med jämt och ger dessutom bara kärlek dagarna i ända…!

IMG_6721 - kopia
Man knyter ju så starka band med en levande varelse som man haft nära inpå sig från första stund…..och faktiskt varit lite som en ”mamma” för!

DSC_9404 - Kopia

Upplevt alla årstider med…

IMG_5386

RSCN3598

RSCN2076 - kopia

 

DSCN1962 - kopia - kopia

…busat med ….

DSCN3501
…och vårdat och pysslat om!

DSCN2252 - kopia

Så inte är det väl konstigt att man saknar och längtar när man är ifrån henne!

IMG_0613

Men snart är matte och husse hemma igen och allt kan återgå till det normala. Och om hon kunde förstå det så skulle hon nog också tycka att det vore väldigt skönt!

Fortsatt trevlig kväll på er!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu