Godmorgon!

augusti 21st, 2018

IMG_6568

Solen lyser in genom persiennen och jag önskar att jag kunde säga att jag sovit gott!
Men det har jag inte. Trots att sängen är så skön och sängkläderna så mjuka och lyxiga!
Av någon okänd anledning kände jag mig så rädd både igårkväll och en bit in på natten.

Var först vid tre/fyratiden som känslan släppte och jag vågade ligga delvis utan täcke, då det har varit väldigt svettigt och varmt inatt.
Förstår inte var den där ”skräckkänslan” kom ifrån men kändes som om man delade rum med någon/något som missunnade en att sova och må bra!

Ville helst gömma mig helt under täcket och hade i stort sett bara näsan som stack fram för att få luft! Inbillade mig att om jag drog ner täcket skulle jag se, höra eller i värsta fall känna något!
Sov bara korta stunder med lätt, ytlig sömn ända fram tills efter tre någon gång, då jag vaknar och obehagskänslan är helt borta!

Märkligt! Eller kanske inte? Är ju gammal mark med väldigt mycket historia här! Är väl inte omöjligt att någon stackars ”vilsen själ” från typ 1800-talet eller ännu längre tillbaka fick för sig att vistas just här på mitt rum några timmar?
Ibland önskar man att man hade förmågan att kommunicera med och hjälpa dem vidare.

IMG_6575

Nåja…har i alla fall varit ner och fått i mig lite frukost, och nu sitter jag här vid datorn med den där trötta, sega ”luddkänslan” i hjärnan.
Får se om jag försöker mig på en middagslur sen?
Men å andra sidan kan det göra att det blir svårt att sova ännu en natt så kanske är det bäst att försöka hålla sig vaken?

Har inte behandling förrän 15:45 så då gäller det att hålla sig sysselsatt.

IMG_6579

Tog lite konstnärliga ”genom persiennen” foton   :)

IMG_6580

Finns säkert människor som gillar motiv av det här slaget också. Med raka linjer och lite färg.

IMG_6581

Skulle kanske passa som förstoring på väggen i ett sånt där modernt hem med rena, plana ytor utan prydnadssaker och med mestadels svarta möbler. Typ modernt ”funkishem”!
Precis tvärtemot min egen smak.    :)

Annars är planen för idag att först nu kl tio se på sista avsnittet av ”Tid att leva”! Ett av de bästa tv program jag sett tror jag. Näst efter mandelmanns faktiskt!
Det här handlar om ett norskt par som med sina två små söner ska prova på att bo ett år ute i en ödslig stuga någonstans vid lofoten.
Utan ström och rinnande vatten inomhus.
Helt underbart vacker natur och så mysig familj! :) Rekommenderar verkligen den serien om man själv är en sån som känner att det där skulle jag också vilja göra!

Sen går jag ut på stan en sväng för ett särskilt uppdrag, och därefter är det nog dags för lunch.

Får se vad jag sysselsätter mig med fram tills behandlingen ? Fotar lite mer kanske? Eller plockar fram målarsakerna?

Ha det bra !

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu