Godmorgon!

augusti 3rd, 2018

IMG_6303

Sitter vid köksbordet och äter frukost för sista gången här i stugan i Hedesunda. Line ligger utanför och håller koll på omgivningarna…(och jag på henne)…. :)
Synd att den tryckande värmen förstörde mycket av vistelsen här för annars hade vi kunnat haft det hur mysigt som helst!
Gjort lite utflykter såsom skogspromenader och fisketurer, men det har verkligen varit omöjligt då man haft fullt upp med att försöka orka det man var tvungen till och att få i sig nog med syre!  :)
Inte trodde vi väl någonsin här i Sverige att vi skulle få uppleva ett sommarväder som detta!?!

Att vädret skulle bli FÖR bra för att kunna/orka göra någonting!
Helt otroligt!
Har nästan glömt hur det känns att frysa.

IMG_6304

Gillade verkligen utsikten här från stugan. Öppna fält och lite skog.

IMG_6305

Och just nu hör jag hur skogsduvorna ”hoar” på därnere bland träden. Spillkråkan som flyger över och ger ifrån sig sitt speciella läte. Småfåglar som kvittrar och flugor som surrar, medan solens strålar sakta men säkert blir starkare och starkare.

Det är dags att börja packa och städa och så småningom ge sig av in till stan för den sista behandlingen den här veckan.
”Ja imorgon är det sista dan och sen får du lite ledigt” ..sa en av sköterskorna på strålningen igår och ja…så är det ju…man får på något vis se de här veckorna som en typ av arbetsveckor.
Ett jobb som ska göras innan man får komma hem och leva sitt vanliga liv igen!

Ha en fortsatt skön dag och hoppas att det blir lite mer ”lagom” varmt idag!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu