Det stormar….

IMG_5810

…snöar och blåser därute, och visst önskar man att man vore ledig idag. Men vi har i alla fall ett tryggt, varmt hus att vara inne i. Tänker på alla djuren som förmodligen står tätt ihop och bara väntar ut det värsta. 

IMG_5812

Visst är det lite mysigt också, så länge man kan titta på det från insidan. En sån här dag skulle man bara stanna inne och elda och mysa i soffan. Får väl se hur det går att ta sig iväg till jobbet? Förutsättningen är att det är plogat på vägarna, annars blir det nog tufft med tanke på hur det säkert drivit igen. 

IMG_5813

Nåja….nu går vi i alla fall mot ljusare tider. Tomtar och gran är bortstädade (förutom den här som står inne i rummet och håller koll året runt) och dagarna blir ljusare.
Så en dags snöstorm är väl inte mycket att klaga på egentligen  :)

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu