Testinlägg!

DSCN4966

Blev så glad i morse när jag vaknade och kom att tänka på att bloggen fungerar igen, och just därför så kände jag också att jag måste göra ett litet inlägg på en gång, bara för att se att det fortfarande var så!
Och ja….det verkar faktiskt så!  :)  

Skönt! För just nu finns det ju så förbaskat mycket fint att fota när rimfrosten klätt in alla träd och buskar. Som ett riktigt sagoland!

Den här bilden tog jag igår när vi var ute på en kombinerad skid och promenadtur. Sv åkte träskidor och jag fick pulsa lite i snön i stället. För hur gärna jag än ville hänga med på skidor så var jag bara tvungen att inse att överkroppen behövde en dags vila från ensidiga rörelser. Man har ju bara en kropp per liv och ibland måste man inse sin begränsning. Vill ju kunna använda den i många, många år till. 

DSCN4967

Men idag blir det en provtur för mig med, då jag redan känner att jag återhämtat mig bra. Igår morse kändes det som om hela högersidan inuti revbenen skulle ”krampa ihop” om jag bara gjorde minsta felaktiga rörelse, men efter lite hjälp av Sv min egen ”muskeljesus” ;) så blev det betydligt bättre på kort tid.
Han har sina knep som han lärt sig genom åren och vet ju vilken muskel det är som ställer till det och i nio fall av tio brukar han kunna hjälpa mig.
Är så tacksam för det!!!

Så planen för idag är att först ge oss ut på lite motion och sen hem och städa ut tomtar, gran, bonader och annat.
Julstjärnorna i fönstren i rummet och köket får vara kvar ett par veckor till, likaså ett par ljusstakar som fortfarande känns okej med sitt varma sken i vintermörkret.

DSCN4996

Utebelysningen också såklart!  För all ”gul snö” är ju inte av ondo  ;)   ser så mysigt ut när ljusen lyser under det fluffiga snötäcket! Och på tisdag verkar det komma ännu mer av det ”fluffiga”  :)   inte mig emot…..för är det vinter så ska det helst vara vinter också!

Ha en skön söndag!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu