Höstglöden fortsätter…

oktober 18th, 2017

DSCN4407

…åtminstone inomhus….för ute är det väl snart över med alla vackra färger för den här gången! Fick en ”höstglöd” (blomman på bilden) av Sv häromdagen :) . Han hör nämligen till den där tror jag ganska ovanliga kategorin män som kan få för sig att köpa något fint till sin älskling lite då och då och utan någon särskild anledning ;)

DSCN4410

Men något annat som fortsätter utomhus är min kamp mot ogräset i grusgången. Nu var det längesen jag gjorde ett ryck med det pga förkylningar, sträckning i ryggen, krångel med magen och till och med pga att det var för torrt i marken en tid för att kunna fortsätta!

Det måste vara lite fuktigt för att den översta ”jordskorpan” som jag ”skär av” och tar bort ska hålla ihop.
Annars rasar det bara sönder för varje näve jag tar och då tar det nog dubbelt så lång tid.

Känner att det börjar bli lite tävling av det här nu mot ”Kung Bore” som snart vet att han kan ta makten över sin egen årstid. Minusgrader har det ju redan varit och vem vet när vi vaknar till en vit morgon?

DSCN4414

Kom i alla fall ett par meter igår då jag höll på mellan klockan två och fem ungefär med en kort rast emellan. Och nu har jag som ni kanske ser börjat från andra hållet. Kändes viktigare här då jag strax är inne på delen där vi parkerar bilen och där ogräset till och med börjat växa sig ganska högt in emot uthusväggen.

Känns så himla skönt i hela kroppen när man tittar på vad man gjort innan man går in för kvällen. :)    man känner liksom det där …yes….kanske kommer jag att hinna innan vintern ändå?

Får väl se hur det går här framöver? Har ju lövkrattningen nu också men den hjälpte Sv mig med i måndags och även där har vi kommit en bra bit.

Så det går framåt kan man säga  :)   och sen är ju det här precis vad jag vill hålla på med här i livet. Arbeta med kroppen, röra på mig och se resultatet av det jag gjort!

Då njuter jag så mycket man kan av livet!

Men nu är det lönearbete som gäller i några timmar, sen lite styrketräning med jobbet på gymet. Behövs det också ibland för att jobba med lite andra och mer ovana muskler!

Ha det gott!

Britta

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu