Höstvandring!

oktober 13th, 2017

RSCN2076 - kopia

Ja imorgon ska jag, syrrorna, sonen, en kusin och kanske någon mer ge oss ut på en lite lagom lång höstvandring.

Man kan säga att det är en ”etapp” av en betydligt längre sträcka som vi tar ”bit för bit” så att säga, när det passar alla och ja…när vi kommer på att det är dags för en etapp till helt enkelt.
Det här blir dock första gången som det blir så pass sent på året men varför inte? Vem har sagt att det måste vara sommar och varmt bara för att gå ut och vandra?

Tvärtom så blir det skönt med lite kylig frisk höstluft!

DSCN1982 - kopia

Som sagt så är den här sträckan inte särskilt lång men å andra sidan så har vi ingen aning om hur terrängen ser ut och om det ens finns några märkningar kvar så det blir lite extra spännande   :)

De tidigare etapperna tror vi har varit lite mer ”trafikerade” och till och med där har vi faktiskt gjort försök som lett till att vi tvingats ge upp pga …ja att vi gått fel helt enkelt och tiden runnit ut. 

DSCN1236 - kopia

Förra gången var det mitt i sommaren och en del av oss gick till och med barfota. Det blir det nog inget av med imorgon tror jag även om det ser ut att kunna bli sol just vid den tiden då vi tänkte starta  :)

DSCN1283 - kopia

Bara fötter på vandring!

DSCN1291 - kopia

Nej…inte i mitten av oktober tror jag  :) …det blir nog mina kära Meindl som får ta mig fram den här gången också!

Men nu är det dags att hoppa i arbetskläderna och göra ett sista pass för den här veckan  :) sen blir det planering av matsäck, lite packning osv!

Ha en skön helg och hoppas att solen tittar fram som de lovat imorgon!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu