Helgen!

IMG_4749

Ja i det stora hela blev det en bra helg trots regnväder och rusk. Känns mer som oktober än september måste jag säga. Annars har det rensats lingon, gåtts promenader med Line, fyndats på Erikshjälpen i Edsbyn, hälsats på och umgåtts med barn och barnbarn och ja….tiden har gått och livet rullat på kan man väl säga!
Helst hade jag velat hinna med att göra lite utejobb också men med tanke på vädret och att jag haft ovanligt ont i armen och skulderbladet så får jag vara nöjd med att åtminstone ha ca 13 kg lingon i frysen  :)

Rikedom!!!

DSCN3362
Ja tänk att det bara är september och vi har redan börjat elda vissa kvällar. Nog har det varit en kall och konstig sommar allt! Man känner sig nästan lite ”snuvad” på den. Som om man gick och väntade på att den skulle börja …men plötsligt så var den slut!
Så nu är det bara att försöka ”ladda” för den mörka tiden igen…

ek3

…men förhoppningsvis ska vi väl få en massa fina höstdagar innan dess…

IMG_4643 - kopia

…och sen får man väl se det positiva med vintern som ju också kan vara såå vacker!

DSCN3248

DSCN3228

DSCN3240

Det är ju bara att ”gilla läget” så att säga och se fördelarna med snön! Se till att använda den till skidåkning t ex. 

Så visst är det för och nackdelar med allt egentligen och med tanke på allt som händer på moder jord just nu så ska man väl bara vara djupt tacksam över att vi är så förskonade från stora naturkatastrofer.
Men nu är det dags att packa sig iväg till jobbet. Sen i eftermiddag blir det blodgivning och storhandling i Mora.    :)

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu