Ojämna ”skurar”!!

Kom på en liknelse idag som passar med mitt bloggande och vädret nuförtiden, nämligen att det kommer i väldigt ”ojämna skurar”!
:) Har ju börjat jobba igen och inte riktigt hittat energin och tiden till att sätta mig vid datorn. Klockan är nu sex på morgonen och det är snart dags att ge sig iväg till jobbet igen men ville bara göra ett litet inlägg så att det inte ska gå alltför lång tid emellan.

IMG_3257
Kan erkänna att jag hade ganska skaplig ”börjajobbaigenångest” dagarna innan men det var då helt onödigt inser jag nu då det flutit på hur bra som helst.
Kör tillsammans med en tjej som jag visserligen inte jobbat med förut men känner till sedan tonåren och vet att vi till och med är ganska lika i sättet. Vi har 24 olika ställen som ska städas så det blir en hel del åkande hit och dit men tack vare att vi har vanan av själva jobbet inne båda två så går det hur bra som helst.
Nästa vecka blir det lite värre då jag är ensam och det dessutom är sk ”raggarvecka” här i Rättvik hela veckan vilket betyder att den största utmaningen blir att ta sig fram till de olika ställena. Är kan man säga ganska ”tjockt” i trafiken här då  :)
Då har jag dock ”bara” 14 ställen men det räcker nog om man ska stå i bilkö den större delen av tiden.
Men men…det tar vi då!
Nu är det dags att stänga av här och ge sig av ut på ännu en dammråttejakt!

Ha det gott !
Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu