Helg igen!

Ja trots att jag gått ner i tid nu och har ett jobb som är skonsammare mot kroppen så verkar det inte som om jag får till några inlägg under veckorna? Nu har den här veckan varit lite speciell då det blivit mer ”socialiserande” än vanligt så har varit ganska tom i huvudet när jag kommit hem.

Sen går ju tiden så otroligt fort också så det känns som om det knappt hinner vara måndag förrän det är fredag igen  :)
Men idag är det lördag och vädret är väl inte sådär härligt som det var ”lovat” tidigare under veckan. Men det börjar man ju vänja sig vid. Att väderprognoser nuförtiden absolut inte går att lita på.

IMG_4932

Oj…nu har det hänt något konstigt med bloggen? Brukar ju alltid gå in på varje bild jag lägger ut och minska ner den så att den inte ska ta så stor plats men nu verkar det inte funka?
Testade också att radera den och prova på nytt men inte ens det funkade så…?….istället för att ödsla en massa tid och sitta och reta upp sig på tekniken så får det väl bli stora avlånga bilder i det här inlägget  :)
Hoppas att det inte håller i sig bara för jag är totalt okunnig på det tekniska bakom en blogg.

Nåja…i alla fall så kan jag äntligen stolt visa upp en kanna med björksav som jag kom mig för med att börja tappa ur till slut.
Och det är ju så gott!!!
Smakar nästan lite vattenmelon tycker jag.
Önskar än en gång att man hade gott om förvaringsutrymme och en hel frysbox till för som jag förstått det så kan man frysa björksav.
Men men…får njuta av den nu medans den finns helt enkelt.

IMG_4933

Något mer jag njutit av till frukosten denna morgon är den snart tyvärr sista slurken av vår egen äppeldricka. Eller ja…vi har inte gjort den själva men den är åtminstone gjord på våra egna äpplen och med det här resultatet så hoppas jag att det inte är sista gången.
Något som jag dock är lite orolig över är hur det kommer att gå med vårat bästa äppelträd sen när de ska gräva för kommunalt vatten och avlopp?
Det står ganska illa till för det tyvärr.  :(

Skulle vara jättesorgligt om det dog!!!!

Tänkte visa lite mer bilder också men känns inte så roligt nu när de blir så låååånga och fula så det får räcka för idag.
Annars har vi en skön helg framför oss utan alltför mycket förutbestämt.
Satsar i alla fall på att göra helt färdigt med veden och sen ska vi nog göra ett besök på en trädgårdsmässa inte långt hemifrån.
Sen får vädret nog avgöra vad det blir mer.

Ha det gott så länge!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu