Snabbgenomgång av helgen!

mars 19th, 2017

DSCN3419

Ja som vanligt så hamnar bloggandet längst ner på priolistan trots att det är så roligt och givande. Men helgen har verkligen varit intensiv pga att vi genomfört projektet att flytta upp sovrummet…eller ja…inte hela rummet såklart men sängen i alla fall  :)

Men eftersom jag naturligtvis nu bloggar alldeles för sent och snart ska titta på mästarnas mästare så hinner jag inte förklara hela anledningen till varför vi nu bestämt oss för att göra det..byta sovrum alltså…!
Inlägget heter ju snabbgenomgång av helgen så därför ska jag försöka få till en sådan.

DSCN3424

Startade i alla fall lördagen med en helt underbar morgonprommis med Line.

DSCN3427

Kisspaus!

DSCN3430

Vacker morgonsol och skare där snön låg kvar. Fåglar som kvittrade och ja….fast ett och annat monster i skogen fanns det ju också såklart. I alla fall i Lines värld!

DSCN3431

Bäst att resa lite ragg,  morra och visa hur ”farlig” man är.

Visst kan det kännas lite obehagligt ibland när man är ute ensam med henne och hon plötsligt verkar få syn på något hotfullt. Men som sagt …har börjat lära mig att i Lines värld finns det massor av faror …som t ex rotvältor och opålitliga läskigt formade gamla stubbar vilket det visade sig vara i det här fallet.
:)

DSCN3432

Men så fort vi konstaterat att våra liv inte var i fara så fortsatte vi den energigivande upplevelsen bland mossiga stenar och snälla granar.

DSCN3437

”Morgondusch”!

DSCN3439

Tog en sväng förbi Nisses grav och rätade upp plåthjärtat som oftast brukar vara nedtrampat av någon/något? Vet inte riktigt hur det går till eftersom det krävs ganska mycket kraft att få det upprätt igen men får väl vara glad så länge det står kvar överhuvudtaget?

DSCN3443

Sen var det så småningom dags att påbörja flyttprojektet. Och tänk vad mycket prylar som ska förflyttas bara för ett enda rum? Man blir inte precis inspirerad att flytta till ett nytt boende efter en helg som denna.
Varför har man så mycket saker?

DSCN3441

Och varför har man så mycket dammråttor under sängen????

(Jo för att man fuskar med att dammsuga där varenda gång såklart!! Något som orsakas av latmask vilket det i sin tur tyvärr inte verkar finnas något säkert bot mot.)

DSCN3445

Hit upp gick i alla fall flytten till slut….efter oräkneliga vändor upp och nedför trappen. Berättar mer om upplevelsen av det ”nya” sovrummet lite senare.

Så nu vet ni vad vi haft för oss i helgen …och än är det inte helt klart förstås. Men nu är det fyra minuter kvar tills mästarnas mästare börjar så det är bara att sluta skriva.
Äldste sonen har förresten landat i Barcelona idag och har det förmodligen hur bra som helst där i 20 plusgrader och solsken….  :)

Men snart är våren här på riktigt också.
Såg faktiskt nio svanar på morgonprommisen …plus att hackspettarna börjat trumma på lyktstolparna omkring…så nu kan vi nog börja se vintern som besegrad…även om det i år varit en väldigt mild och snäll sådan.

Ha det bra nu så hörs vi förhoppningsvis snart igen!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu