En liten undran bara..!?!

september 18th, 2015

Har länge funderat på det här men aldrig kommit ihåg att fråga någon. Det händer nämligen ibland att jag får väldigt underliga kommentarer. Kanske är något väldigt vanligt och som ungdomar känner väl till osv men måste skicka ut en fråga och hoppas att jag får ett svar!

Oftast så är dessa kommentarer på engelska och kan gälla inlägg som jag gjort för flera år sedan. Jag brukar slänga dem direkt i papperskorgen då de känns ”skumma” och liksom saknar innehåll och mening  så att säga!
Eller nej…de saknar inte innehåll utan består ju av några eller någon mening men det känns inte som om de riktigt har med ämnet i inlägget att göra.

Är det någon som vet om detta handlar om något slumpmässigt som en del sitter och skickar ut eller om det är något som kan vara farligt att öppna typ virus eller sånt?
Är ju inte vidare ”haj” på denna datavärld så ett tips eller råd från någon mer kunnig skulle vara uppskattat.
Kan hända att jag de första gångerna det hände för säkert flera flera år sedan, rent pliktskyldigt och blåögt försökte svara på denna typ av kommentar men tror inte att jag gjort det.

Så om någon förnuftig människa som läser det här vet vad det handlar om skriv gärna en kommentar om det. Kanske någon som själv bloggar och brukar råka ut för det. Kan liksom inte tänka mig att någon engelskspråkig människa någonstans i världen sitter och läser gamla inlägg på min blogg??
Tror inte att jag har särskilt många läsare överhuvudtaget så det verkar otroligt att få seriösa kommentarer av det här slaget.

Ja det var vad jag kände att jag ville skriva om ikväll…även om jag såklart önskat att göra ett roligare inlägg med vackra höstbilder osv men orken och tiden har tyvärr inte funnits till det den här veckan.
Hoppas att den infinner sig i helgen istället. Imorgon åker vi dock till Arlanda och hämtar hem yngste sonen som varit en vecka i England igen men på söndag kanske kanske det finns hopp om att få lite tid över till egentid, fantasi och kreativitet.
Men det vet man aldrig hur det blir med det.
Ibland känner man väl att livet mest går ut på att jobba och  få in pengar till driftskostnader och såna stunder undrar man….vad är egentligen meningen med detta?

Nåja….livets mening är väl något som vi alla någon gång funderar över och en sak är säker …någon gång får vi också svar…hoppas bara att svaret inte kommer alldeles försent.

Hörs!
Britta 

 

2 Responses to “En liten undran bara..!?!”

  1. fixan skriver:

    Såå tacksam för ditt svar Göran! Då har jag gjort rätt när jag gått på ”magkänslan” och kastat bort dem direkt :)
    Ha det!

  2. Göran E skriver:

    Dessa meddelanden är helt och hållet enbart spam. Spam=massutskick.
    Klickar du på dem så kommer du till rena reklamsidor, uppger du sedan T.ex. Några personuppgifter så kommer du garanterat få en massa reklam. Så fortsätt du att bara radera dem med gott samvete.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu