Godmorgon…!

IMG_9641

 

Tyckte att den här bilden passade bra idag inför våran lilla vandring. Har inte fått riktig kläm på hur långt det är men ca 1.5 mil är nog en ganska bra gissning??
Vädergudarna verkar gilla idén i alla fall för som det ser ut så ska det mest vara solsken idag. Känner mig faktiskt lite pirrig och hade vissa svårigheter att få i mig frukosten, vilket jag sällan har då det oftast är på morgonen som jag har bäst aptit.
Varför jag är pirrig vet jag faktiskt inte för det finns inget att oroa sig för. Det är liksom inte jorden runt vi ska gå precis, vädret är bra och med tanke på att vi nog blir ca 15 pers så kommer nog alla björnar inom km avstånd hålla sig just på ett sådant avstånd   :) .
Vi kommer nog att höras om jag säger så!

Men det är väl alltid så inför något som ska hända att man har lite fjärilar i magen (jag  i alla fall) med tanke på packning osv. Man är rädd för att missa att ta med sig något viktigt. Kommer man ha nog med matsäck med sig? Vatten?  mm mm.
Annars tror jag att det kommer att gå bra då vi är ett glatt gäng med en positiv inställning  :)

Men nu ska jag se till att börja få lite koll på allt. Om en timme vaknar sönerna och som ”hönsmamma” trots att de är 19 och snart 22 så vill man väl vara med och ha lite koll på vad de har med sig på sig osv…JAG VET….det är vansinne att ens tänka så och innerst inne vet jag såklart att det där fixar de alldeles utmärkt själva   :)   men men….mammor är mammor tror jag…även om jag kanske är lite för mycket åt det oroliga hållet????

Blir nog bättre så fort de flyttar hemifrån hoppas jag   :) !

Men nu ….dags för inventering av packningen.
Ha en bra dag!

Britta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu