Ecoliving…????

IMG_1707

 

För exakt tre veckor sedan gjorde jag en beställning hos ett företag som heter Ecoliving. Enligt dem själva har de en leveranstid på två till tre dagar men..?….undrar om de skrivit fel kanske och menar två till tre veckor ..eller månader?
Jag har fortfarande inte sett till några varor trots att jag gjorde en kortbetalning och var in på banken idag och kollade att pengarna blivit dragna.
Anledningen till att jag gjorde beställningen var att jag för en tid sedan kom på att jag ville testa att få lite lindrig av ett eksem som jag haft i år från och till nu genom att använda naturliga produkter, istället för dessa vanliga typ deo och hudlotions som man använder och som säkert innehåller en hel del otäcka ämnen som går in i våran hud.
Det var alltså det som var tanken med att jag satt och letade företag som säljer naturliga kroppsvårdsprodukter utan en massa farliga tillsatser.
Efter en hel del sökande och ”luskande” på olika företag så valde jag (tyvärr kanske man ska säga) ecoliving eftersom de verkade seriösa och hade tre produkter som jag ville testa.
Ett balsam som man sprayar i håret efter tvätt utan att skölja ur det och som innehåller extrakt från kokosnöt. En deo som inte ska innehålla några otäcka ämnen som aluminium, parabener och konserveringsmedel som kan vara cancerframkallande.
Och en body lotion som ska innehålla olja från Argannöt som sägs ska vara bra mot just eksem.

Men som sagt ..än har jag inte fått några varor och är nu inne på mitt tredje mail som jag skickat till dem med en undran om vart de tagit vägen?
Skrev också idag i senaste mailet att jag kollat med banken och sett att de har dragit mina pengar så att jag kan utesluta att det är det som är problemet till att leveransen uteblivit.
Jag vill ju inte tro illa om någon människa eller något företag och har heller aldrig råkat ut för några problem när jag beställt varor från andra genom åren men nu verkar jag ”gått på en mina” för enligt omdömen från flera då jag gick in på eniro för att hitta ett telefonnummer till dem (vilket inte finns att hitta på deras sida) så var det sex av nio som bara hade dåliga erfarenheter av detta företag.
Inga varor som kom och inga meddelanden från företaget om varför osv. Någon hade till slut fått sina varor efter en månad med flera hårda ”påtryckningar” och det ser nästan ut som om jag blir tvungen att köra samma metod?
Summan är inte hög. Det handlar om 298 kr sammanlagt men för mig spelar det ingen roll. Har man betalat närmare 300 till ett företag så SKA man få något för de pengarna. Ja om det så bara vore 100 det handlade om.
Blir så besviken på dessa ”lureriföretag” (om det nu inte handlar om något annat snabbt avhjälpt missförstånd, vilket jag hoppas på) som verkar så seriösa och har hemsidor som gör att man inte på något vis kan misstänka att det skulle vara något skumt med dem.
Gå in själva och kolla får ni se…men för guds skull…beställ inga varor !!

Nåja…jag kommer i alla fall inte att ge mig. Kommer att fortsätta att maila dem varje dag från och med nu …och om jag till slut kommer att få mina varor och blir nöjd med dem så kommer jag ju tyvärr aldrig mer att handla därifrån i alla fall.
Finns ju en uppsjö av företag som säljer denna typ av produkt och förhoppningsvis ska jag väl inte lyckas välja ut ännu ett av den här typen.

Men nu är det duschen som gäller. Är nämligen konfirmationshelg för oss då två av mina systrars barn konfirmerar sig. Så nu blir det andra kyrkobesöket för den här helgen idag innan hela proceduren är färdig….och tänk vilken tur de har med vädret.
Man kan ju nästan tro att gud själv har ”ett finger med i spelet”… :)
Haha!
Nej…en sak har jag förstått i alla fall! Att gud är inte någon ”han” eller någon ”gubbe” som sitter uppe i himlen på ett moln och bestämmer över hela universum. Gud..om man vill kalla det så? ..är en energi…en kraftkälla som finns i och runtomkring oss hela tiden och visst kan vi få hjälp av denna kraft  om vi ber om det, men det är helt upp till oss själva och om vi vill ha något att göra med det överhuvudtaget. Vi har en fri vilja och ett fritt val att bestämma över våra liv och det vi själva väljer att göra..får vi själva ta ansvar för och konsekvenserna av senare…men …det här är ju ett helt eget kapitel så nu måste jag avsluta.

Ha en härligt solig söndag i alla fall!

Britta 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu