Hemma igen..!

Ja det blev den konstigaste semester vi varit på hittills. Vet inte om jag ska dra hela långa historien men lite kortfattat kan jag säga att vi igårkväll kom hem, två till tre dagar tidigare än beräknat.
Vattenpumpen härhemma slutade nämligen fungera (vilket väl var väntat med tanke på hur mycket den krånglat på sistone) och med tanke på yngste sonen som var ensam hemma och att det skulle vara svårt att fortsätta någon slags ”avkopplande” semester så bestämde vi oss för att påbörja den långa resan hem på onsdag morgon.

Så den här gången blev det en snabbvisit i Lappland och faktiskt så kändes det inte riktigt okej från första början? Kanske hade vi detta ”på känn” någonstans bägge två ?
Den där sköna ”semesterkänslan” hann aldrig infinna sig och det kändes mest som om vi stressade runt och åkte bil i en värme som var alldeles för hög för Line dessutom.
Första dagen var okej då det regnade och var svalare ute men….nåja…nu skulle jag ju inte dra hela långa historien så!

Kan i alla fall meddela att en ny pump nu är monterad så när vi till slut kom hem så var allt redan fixat. Otroligt skönt och man känner bara en så stor tacksamhet till de ”gubbar” som var här och fixade till det medan vi befann oss långt uppe i norra Sverige.

Så nu är vi hemma och kanske var det tur i oturen ändå att vi hann hem innan den värsta värmen kom med tanke på bilåkandet med liten vovve.
Idag ska ju temperaturen kunna gå upp till 30 och 31 grader just där vi färdades hemåt igår så tack och lov att vi redan är på plats.
Idag är det lugnt tempo som gäller och inte mig emot.
Nu gäller det att ta vara på dessa ”svettiga” dagar.

Återkommer kanske med lite bilder som jag i alla fall hann med att ta under resan men just nu har jag ingen lust att sitta vid datorn mer…  :) dags att försöka få lite färg på sin kritvita kropp!!

Ha det varmt och skönt!

Britta 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu